0884 772 110
Всеки ден от 8:00 до 22:00ч.

СЕМИНАР WELLNESS & ХРАНЕНЕ [ НОЕМВРИ 2017 ]

Какво представлява този семинар и какво ще научите?

 

  Както подсказва и името - семинарът ще бъде с "Wellness" насоченост, което ще рече, че основно ще се засегнат темите свързани с хранене, тренировки и мотивация.

  Какви ще бъдат темите?

 • Основни понятия и внасяне на яснота за механизмите на работа на тялото при обработка на храна, синтез на енергия, разграждане на мазнини и мускулен растеж;
 • Редуциране или покачване на тегло, респективно намаляване на процент мазнини, увеличаване на процент мускулна маса и т.н.;
 • Здравословно хранене, поддържане на тегло;
 • Хранене, съобразено с начинът ни на живот и тренировки;
 • Специално за дамите - хранене и тренировки по време на цикъл, справяне с емоционално хранене и други. 
 • Как да тренираме, според целите си;
 • Митове и легенди свързани с тренировки и хранене;
 • Как да си изработим сами хранителен режим;
 • Хидратация и дехидратация -
 • Здравословни проблеми, следствие на съвременния начин на живот и начини за решението им, посредством изграждане на елементарни навици -
 • [БОНУС] Мотивация - за положителна промяна, тренировки, бизнес и всичко останало в живота.

 

  Това е семинар, който е предназначен за хора, които искат да:

 • Тренират;
 • Смъкнат излишните килограми;
 • Качат мускулна маса;
 • Се чувстват и да изглеждат добре;
 • Да получат нови знания или да обогатят старите;
 • Имат нужда от мотивация за промяна;
 • Да са здрави - психически и физически;
 • Имат нужда да повярват в себе си и възможностите си;
 • Искат да създадат нови запознанства и да прекарат един прекрасен ден с мотивирани хора;

НЕ е подходящ за хора, които:

 • Мислят, че знаят всичко ;
 • Не могат да чуят човек с опит;
 • Нямат желание за промяна и здравословен живот; 

 

По всяко време - дискусия и отговор на ваши въпроси !

Моята цел

  Здравейте! Казвам се Васил Тепеделенев. Не обичам много да говоря за себе си, затова ще ви представя това, което написа наскоро за мен една дама, която тренирам ( Нина Петрова ) - мисля, че би било повече от достатъчно, за да ви даде представа кой съм аз и каква е моята цел! 

  "Имам възможноста да ви представя един изключително добър треньор, фитнес инструктор, сенсей, писател ...но най-вече един изключителен човек.

  Васил Тепеделенев е роден на 23 ноември в гр.Варна. Отгледан е от прекрасни родители в добро семейство. Той е най-големия от двамата му братя Коста и Сава Тепеделеневи. 
  Той е бил доста скромно дете, което често боледувало. Още като малък, започва да се занимава с бойни изкуства. В началото, той ходел с нежелание на тренировки, но не след дълго се увлякъл. Шотокан Карате станало като неотлъчна част от живота на малкия Васил. Продължавал да се развива в тази сфера и напредвал доста бързо . Това начинание не само, че поставя основите на бъдещето му, а и го превръща в позитивна, мотивирана, борбена личност с ясна представа какво иска да прави в бъдеще.
  Освен, че се занимава с карате повече от 20 години и е защитил 3-дан майсторска степен. През 2011г. Васил стартира работата си като професионален фитнес инструктор, с множество признания. Започва да отговаря за изготвянето на ефективни хранителни и тренировъчни програми. Дава мотивация и съвети на многобройна аудитория от хора, различни по националност, етнос, религия, език. По рано през 2010 год. той започва да се занимава и с Таекуондо ITF, където по-късно защитава майсторска степен 2-дан. Завършил е бакалавър "Електротехника", магистър "Възобновяеми енергийни източници" , също така е бил асистент в Техническия университет, докторант и т.н.
  Освен всичко това от 2014год. Васил се занимава с консулт и продажба на тема хранителни добавки и здравословни продукти. Предполага се, че е доста ангажирана личност, но намира време и организира редовно свободни занятия на открито и не само. Прави семинари и курсове на различни теми и продължава да върви по пътя на науката и спорта.
Както сами виждате неговото развитие е доста мащабно, но то не спира до тук. Въпреки това, че е затрупан от безбройните си задачи. Васил не спира да тренира и да се развива. Всеки ден си поставя нови цели, които да следва. Достига ги и си поставя нови. Така с всеки изминал ден, той става по-силен и по-добър, от вчерашния ден.
  Васил е с множество награди и отличия по карате, кикбокс, таекуондо и различни смесени състезания. Освен тези не малки постижения, той е помогнал на повече от 2000 души до момента, от които на близо половината с това да намерят пътя към здравословния начин на живот, правилно хранене и тренировки, а на останалата част с мотивация, полезна информация и много други (клипове,статии,семинари и т.н.). Още едно от забележителнте постижения на Васил Тепеделенев е издаването на собствена книга, под името "Набирания". Тази книга е ръководство за всеки, който иска да се научи да се набира и не само. Книгата му е четиво достъпно дори за хора, без никакъв опит в сферата на спорта. Самия обем не е голям сам по себе си достига близо 65 страници, в които има много изображения, за грешното и правилното изпълняване на техниките и позициите + подробно написана информация. 
  Едно от най-големите постижения на Васил е създаването на клуб по Шотокан Карате с брат му Коста Тепеделенев. Сред многобройните си постижения той не веднъж е казвал, че от карате няма да се откаже. Което още веднъж го прави човек, със силна воля и дух за работа и развитие. Това е една малка част от нещата, които е постигнал до този момент.
  Имайки предвид , това че за добри постижения се налага да си поставяме високи цели. Васил не отстъпва и в това. Една от неговите големи цели в живота е да помогне на поне 2 млн. души, променяйки начина им на живот, към по-здравословен.
  Независимо от всичко той намира по-малко време и за своите хобита. Едно, от които е оригами. Хваща лист хартия и започва да твори, както става и с всичко, с което се захване. Освен с оригами той разпуска и с компютърни игри, литература и изобразително изкуство. Също така, почти всеки ден той прави индивидуалните си тренировки и намира време да напише нещо в полза на хората.
  В днешно време, рядко се срещат хора, които наистина да разбират, от това което правят. В социалните мрежи и из целия интернет "бълва" от погрешна и невярна информация, но хора като Васил Тепеделенев дават ясната представа за нещата. Нещото с което, изцяло грабва хората, когато се занимава с тях е неговата отдаденост, способноста му да обяснява подробно и търпеливо всичко, умението да мотивира и напътства и още много... Аз съм жив пример, за около 5 месеца свалих близо 15кг. Това с подкрепата му - мотивацията, тренировките и съветите, с които ми помогна много и мога да кажа голямо- Благодаря!
С това което съм написала исках да вмъкна малко яснота, за това какъв човек познавате или ще опознаете. Исках да го представя по този начин, за да разберете колко възможности за развитие имате, стига да имате желание.
На въпроса ви, дали написаното е платено, уговорено или някаква друга "далавера" - отговора е не! Ако все пак някой има претенции е свободен да ги изкаже, или просто да ги задържи за себе си.
  Радвам се, че мога да ви докосна до такава личност каквато е Васил Тепеделенев. Вярвам, че той може да даде много, стига да бъде поискано. И ако все още нямате мотивация да станете от дивана, за да спортувате или не виждате начин, по който да промените килограмите, тялото или храненето си, ако имате затруднения в избора за хранителни добавки или дори в това да се набирате, имате точния човек!
"

Каква е таксата за участие?

Такса участие:

Промоционална цена за единичен билет за WELLNESS семинарът:

30 лева

*Билетът ВКЛЮЧВА и консумация за кафе паузи [ вода + чай/кафе + различни видове соленки]

MЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ - ПОБЪРЗАЙТЕ!

ЗАПАЗИ СИ МЯСТО СЕГА

*От 01-ви Ноември до 04-ти Ноември цената за късна регистрация ще бъде 45 лв

Това може да бъде твоята лична промяна

обратна връзка от доволни клиенти

програма на семинарът

Програма на Семинара:

9:30-10:00ч - Регистрация и закупуване на билети на място ( АКО са останали ) 

10:00ч - 12:00ч.  - Старт на семинара.

12:00ч. - Пауза за кафе/обяд  

13:00-15:00ч - Блок 2 

15:00-16:00ч. - Отворена дискусия с лектора 

Регистрация: 9:30-10:00ч. / Начало: 10:00ч. / Край: 16:00ч. (с обедна почивка и включена консумация за кафе пауза/възможност за организиран общ обяд в ресторант между от 12:00ч до 13:00ч)

 • Консумацията за кафе пауза влиза в цената САМО за хората, които са си купили предварително билети! 

дата и място на провеждане

1373434921

алианс хотел, гр. пловдив

DSC_1740

бул. "Васил Априлов" 7

Click edit button to change this

Кой организира семинарът?

www.facebook.com/trueartstudio

ВАСИЛ ТЕПЕДЕЛЕНЕВ